Mina sidor

Välkommen till nya Mina sidor

Vi rekommenderar dig att läsa instruktionen för hur du loggar in korrekt första gången. 

Klicka här om du har glömt ditt lösenord.

Är du hyresgäst?

Du som har ett hyreskontrakt hos oss på GotlandsHem behöver uppdatera din kontaktinformation och informationen om vilka hyresobjekt du är intresserad av i framtiden. För att vi ska kunna koppla ihop dig med ditt/dina hyresavtal och för att hämta upp dina ködagar från vårt tidigare system måste du antingen logga in med BankID eller klicka här.

Är du inte hyresgäst? 

Du som inte har ett aktivt hyreskontrakt hos oss på GotlandsHem, men som står i bostadskön behöver registrera dina kontaktuppgifter och information om vilka typer av hyresobjekt du är intresserad av. Detta behöver du endast göra första gången du loggar in i nya Mina sidor för att hämta upp dina ködagar från vårt tidigare system.

Du som inte är hyresgäst kan inte logga in med BankID första gången. Klicka istället på knappen under BankID-alternativet eller klicka här för att komma vidare på rätt väg.

Kontakta kundservice på telefonnummer 0498 - 20 39 00 om du behöver hjälp att registrera dig. 

Vi ber dig om överseende under en tid framöver då det kan förekomma driftstörningar och hög belastning hos våra medarbetare under denna övergångsperiod mellan olika system.