Objektsdetalj

8 282 kr
77 m2

3 rum och kök

Ort: Visby

Objektnr.: 933006308

Tillgänglig fr.o.m: Nu

Byggt: 1975

Publicerad till: 2023-11-21

Våningsplan: 0

Dagar publicerad: 18

Hushållsel Ingår ej

Kallvatten Ingår

Korttidsavtal

Varmvatten Ingår

Värme Ingår

Beskrivning

Denna bostad hyrs ut med korttidsavtal. Ett korttidsavtal är tidsbegränsat. Avtalet garanterar boende i tre månader, utan besittningsskydd och löper sedan månadsvis och kan gälla upp till max fyra år. Korttidsavtal används främst i fastigheter som ska renoveras, rivas eller så småningom användas som evakueringsbostäder när andra fastigheter byggs om. Tackar du ja till en bostad med korttidsavtal behåller du dina ködagar. Läs mer om korttidsavatal på vår Hemsida

Detta är en hyresreducerad bostad! avdrag på hyran kommer ske.

Bostäderna hyrs ut i befintligt skick
Bostäder med korttidsavtal hyrs ut i befintligt skick. Det är enbart akuta och nödvändiga reparationer som genomförs, exempelvis vid vattenläcka. Tillval är inte möjligt i dessa bostäder.

Vid besiktning av bostäderna görs en bedömning gällande skicket på bostäderna. Bedöms bostaden vara i fullgott skick görs ingen hyresreducering.

Bedöms bostaden vara i ett skick som vi i vanliga fall hade valt att renovera kommer vi inte utföra renovering då husen inom kort skall rivas. Man kommer då få en hyresreducering på 10% för att godta att bostaden hyrs ut i detta skick. Man accepterar då att hyra bostaden i befintligt skick och har ingen rätt till renovering eller ersättning.

2 plan. Uteplats och balkong åt V.

Planlösning

För att ta del av planlösningen, vänligen klicka under dokument

Övrigt

För denna bostad är det möjligt att välja inflyttningsdatum. Du väljer själv ett datum inom detta intervall: 2023-11-16 till 2024-01-15 och betalar hyra från det datum du väljer. Valet görs i dialog med bostadsförmedlare om du blir erbjuden bostaden.